BÝVALÍ AMERICKÍ ČLENOVIA ZELENÝCH BARETOV NESÚCI RUŽENCE, POTRAVINY A LIEKY SA VRACAJÚ DO POĽSKA A NESÚ ZACHRÁNENÉ UKRAJINSKÉ DETI Slovensko – slovenčina Slovensko – slovenčina Polska – Polski Polska – Polski Latin America – español USA – English USA – English USA – English USA – español USA – English USA – English USA – English USA – English Brazil – Português France – Français France – Français

Your News

Úlohou týchto odvážnych členov zelených baretov je priniesť bezpečnosť a starostlivosť mnohým opusteným deťom Ukrajiny.

V „Mercy Hut” Kolumbových rytierov v Hrebenne na ukrajinskej hranici, kde súcit, jedlo, teplo, lekárske ošetrenie, a kaplnka vítajú utečencov, sa tím Goya Cares stretol s jedným z mnohých utečencov, ktorí tadiaľ prechádzajú. Počúvajú slová Nelly, ktorá je so svojím 4-ročným synom Andrejom. Opakuje manželovu prosbu, keď odchádzala z ich domu na Ukrajine: „Miluj a chráň nášho syna a ja budem chrániť a brániť našu krajinu.”

Tím Goya Cares bol dojatý neuveriteľnou odvahou, súcitom a láskou matky, ktorej bola zverená starostlivosť, ochrana a výchova jej drahého dieťaťa.


„Byť priamym svedkom neuveriteľnej sily materinskej lásky a ochrany svojho dieťaťa dáva svetu nádej, že sila lásky dokáže poraziť nenávisť a že sila modlitby porazí zlo tým, že nás priblíži k Bohu,” povedal Bob Unanue, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Goya Foods. 

 Ak sa chcete dozvedieť viac o spoločnosti Goya, navštívte: www.goya.com

O spoločnosti Goya Foods: Spoločnosť Goya Foods, Inc. založená v roku 1936, je najväčšia americká potravinárska spoločnosť vo vlastníctve hispáncov a etablovala sa ako líder v oblasti latinskoamerických potravín a korenín. Spoločnosť Goya vyrába, balí a distribuuje viac ako 2 500 vysokokvalitných potravinárskych výrobkov zo Španielska, Karibiku, Mexika, Strednej a Južnej Ameriky. Produkty spoločnosti Goya majú svoje korene v kulinárskych tradíciách hispánskych komunít po celom svete.  Vďaka kombinácii autentických ingrediencií, intenzívnych korenín a pohodlnej prípravy sú produkty spoločnosti Goya ideálne pre každú chuť a na každý stôl.  Viac informácií o spoločnosti Goya Foods nájdete na www.goya.com.

Ak potrebujete viac informácií, kontaktujte:
Natalie J. Maniscalco
845.659.6506 /
The Daily Caller News Foundation 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1772001/Goya_Ukraine_Donations.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1153368/GOYA_Logo.jpg

SOURCE Goya Foods, Inc.

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.