Společnosti American Wave Machines a ProSlide společně přinášejí lepší surfování do bazénů po celém světě Česko – čeština Česko – čeština Brazil – Português Latin America – español Россия – Pусский Россия – Pусский Slovensko – slovenčina Slovensko – slovenčina Deutschland – Deutsch Deutschland – Deutsch

Your News

SOLANA BEACH, Kalifornie, 6. července 2022Společnosti American Wave Machines, Inc. (AWM) – průkopník technologie umělých vln a celosvětový lídr ve vývoji bazénů pro surfování – a ProSlide Technology Inc. – lídr v oboru konstrukce, technologie a výroby vodních atrakcí – s potěšením oznamují, že se společnost ProSlide stala autorizovaným prodejcem pro trhy v oblasti aquaparků a rekreačních středisek. ProSlide bude nabízet patentovanou technologii AWM PerfectSwell® na globálních trzích, počínaje připravovanými projekty v Asii a na Blízkém východě.

„Společnost ProSlide neustále posouvá hranice inovací v aquaparcích a rekreačních střediscích,” říká Jenna Timinsky, manažerka obchodního rozvoje společnosti AWM. „Inovace je zásadním cílem naší společnosti a jsme rádi, že můžeme díky svému skvělému partnerovi oslovit nové trhy.”

Technologie PerfectSwell® společnosti American Wave Machines dokáže zprostředkovat nejlepší podmínky pro surfování, jaké lze na světě najít, a to i ve vzdálenosti několika kilometrů od oceánu. Jejich patentovaná technologie již umožnila téměř půl milionu lekcí surfování například v bazénech Waco v Texasu, Shizunami v Japonsku nebo American Dream v New Jersey. PerfectSwell® je jedinou technologií, která nabízí skutečnou dynamiku oceánu. Nekonečnou rozmanitostí vln osloví jak elitní surfaře, tak začátečníky.

Related News:   New Restaurant Joins Brick Township's Business Tax Relief Program

„Společnost AWM dlouhodobě produkuje umělé vlny světové úrovně. V kombinaci s naší nabídkou pokročilých technologií pro surfování tvoří jedinečný vývojový balíček na klíč, který si naši klienti zamilují,” říká Nicholas Yu, manažer rozvoje obchodu společnosti ProSlide – Waves and Surf.


O společnosti American Wave Machines


Společnost American Wave Machines, Inc . vyvíjí prvotřídní bazény i zázemí pro surfaře a umělé vlny. Technologie surfování společnosti AWM je chráněna portfoliem patentů ve více než 15 jurisdikcích po celém světě. Bazény SurfStream® mají kapacitu 100 osob, zatímco bazény PerfectSwell® se mohou pochlubit rozlohou přes 1 akr a kapacitou až 1000 osob. Od roku 2007 proběhlo v provozovnách společnosti American Wave Machines po celém světě více než 4,000.000 lekcí.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1780173/Rob_Kelly_at_American_Dream.jpg 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1058606/American_Wave_Machines_Logo.jpg  

SOURCE American Wave Machines, Inc.

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.