Spoločnosti American Wave Machines a ProSlide sa spojili, aby priniesli surfovanie po celom svete Slovensko – slovenčina Slovensko – slovenčina Polska – Polski Polska – Polski USA – English USA – English USA – English España – español España – español USA – English USA – English USA – English

Your News

SOLANA BEACH, Kalifornia, 5. apríla 2022American Wave Machines, Inc. (AWM) – priekopník v oblasti vlnových technológií a svetový líder vo vývoji bazénov na surfovanie – a ProSlide Technology Inc. – líder v oblasti dizajnu, technológie a výroby vodných atrakcií – s potešením oznamujú, že spoločnosť ProSlide je teraz autorizovaným predajcom, ktorý oslovuje trhy vodných parkov a letovísk. Spoločnosť ProSlide bude ponúkať patentovanú technológiu PerfectSwell® spoločnosti AWM na globálnych trhoch počnúc novými projektmi v Ázii a na Blízkom východe.

„Spoločnosť ProSlide neustále posúva hranice inovácií v oblasti vodných parkov a rezortov,” povedala Jenna Timinsky, manažérka pre rozvoj podnikania v spoločnosti AWM. „Inovácie sa dokonale zhodujú s aktivitami spoločnosti AWM a sme radi, že môžeme osloviť trhy s takýmto schopným partnerom.”

Technológia PerfectSwell® od spoločnosti American Wave Machines dokáže reprodukovať najlepšie podmienky na surfovanie na svete, na míle od oceánu. Ich patentovaná technológia už vygenerovala takmer pol milióna surfovaní na miestach ako Waco v Texase, Shizunami v Japonsku a American Dream v New Jersey. PerfectSwell® je jediná technológia, ktorá vytvára skutočnú dynamiku oceánu a poskytuje nekonečnú rozmanitosť vĺn, ktorá osloví elitných surferov aj začiatočníkov.


„Osvedčené výsledky spoločnosti AWM pri vytváraní vĺn svetovej triedy v kombinácii s našou ponukou pokročilej technológie jazdy na vode vytvárajú bezkonkurenčný vývojársky balík na kľúč, ktorý si naši klienti zamilujú,” hovorí Nicholas Yu, manažér obchodného rozvoja spoločnosti ProSlide – Waves and Surf.

O spoločnosti American Wave Machines

American Wave Machines, Inc . vyvíja prvotriedne bazény, vlnové systémy a miesta na surfovanie. Technológia surfovania AWM je chránená portfóliom patentov vo viac ako 15 jurisdikciách na celom svete. Zariadenia SurfStream® majú kapacitu 100 osôb, zatiaľ čo bazény na surfovanie PerfectSwell® majú rozlohu 1 akra a kapacitu 1000 osôb. Od roku 2007 sa v zariadeniach American Wave Machines po celom svete uskutočnilo viac ako 4 000 000 surfovaní.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1780173/Rob_Kelly_at_American_Dream.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1058606/American_Wave_Machines_Logo.jpg

SOURCE American Wave Machines, Inc.

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.