UPROSTRED INFLÁCIE A HROZIACEHO NEDOSTATKU POTRAVÍN SPOLOČNOSŤ GOYA OBNOVUJE ZÁVÄZOK DAROVAŤ 300 000 LIBIER POTRAVÍN KATOLÍCKYM CHARITÁM V NEW YORKU USA – English Latin America – español España – español España – español USA – English USA – English USA – English

Your News

„Počas krízy, inflácie a hroziaceho nedostatku potravín rodina Goya odvážne a neúnavne pracovala na poskytovaní výživných potravín ľuďom v núdzi v celej krajine a na celom svete.  Sme vďační, že máme svoju prácu a že máme cieľ každé ráno vstať pre Boha, naše rodiny a náš národ.  V dôsledku toho sme počas celého roka a najmä počas tohto Svätého obdobia hrdí na to, že môžeme darovať plody našej práce rodinám v núdzi, ktorým poskytujú služby katolícke charity,” povedal Bob Unanue, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Goya Foods.

Posledných niekoľko rokov malo zničujúci dopad na zdravie a ekonomickú bezpečnosť rodín v najzraniteľnejších komunitách New Yorku.  Spoločnosť Goya posledných šesť rokov podporuje kampaň katolíckych charít – „Nakŕmime našich susedov”, pričom darovala celkovo viac ako 1,8 milióna libier potravín ľuďom z celého New Yorku. 

Ak sa chcete dozvedieť viac o iniciatíve Goya Gives, navštívte: www.goya.com


O spoločnosti Goya Foods 

Spoločnosť Goya Foods, Inc. založená v roku 1936, je najväčšia americká potravinárska spoločnosť vo vlastníctve hispáncov a etablovala sa ako líder v oblasti latinskoamerických potravín a korenín. Spoločnosť Goya vyrába, balí a distribuuje viac ako 2 500 vysokokvalitných potravinárskych výrobkov zo Španielska, Karibiku, Mexika, Strednej a Južnej Ameriky. Produkty spoločnosti Goya majú svoje korene v kulinárskych tradíciách hispánskych komunít po celom svete.  Vďaka kombinácii autentických ingrediencií, intenzívnych korenín a pohodlnej prípravy sú produkty spoločnosti Goya ideálne pre každú chuť a na každý stôl.  Viac informácií o spoločnosti Goya Foods nájdete na www.goya.com.

Kontakt pre médiá: Natalie Maniscalco, The Daily Caller News Foundation, 1-845-659-6506

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1797318/Goya_Foods_Donations.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1153368/GOYA_Logo.jpg 

SOURCE Goya Foods, Inc.

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.