Společnost OANDA se stala oficiálním marketingovým partnerem New York Red Bulls Česko – čeština Latin America – español Brazil – Português España – español Slovensko – slovenčina

Your News

Logo OANDA se objeví na pravém rukávu dresu a na vybraném klubovém oblečení.  Autentické klubové dresy bude možné zakoupit na vybraných prodejních místech. Nášivka na rukáv se objeví i v sérii videoher EA Sports FIFA. 

Kromě prostředků New York Red Bulls se partnerství rozšiřuje do širšího světa Red Bull, včetně zážitkových a značkových položek na vybraných akcích Red Bull a v médiích.

„Jsme nadšeni, že můžeme přivítat společnost OANDA v rodině Red Bull,” řekl Marc de Grandpré, generální ředitel New York Red Bulls. „Jsme nesmírně hrdí na to, že jsme se stali prvním partnerem společnosti OANDA v odvětví sportů, a těšíme se, že díky našemu jedinečnému a mnohostrannému partnerství budeme moci zvýšit povědomí o této společnosti na trhu.”


Gavin Bambury, výkonný ředitel společnosti OANDA, k tomu říká: „Je vzrušující příležitostí spolupracovat s New York Red Bulls, jedním z nejinspirativnějších klubů v Major League Soccer. Těšíme se, že budeme moci oslavit úspěchy klubu na hřišti a představit prvotřídní značku a platformu OANDA novým divákům.”

„Díky tomuto sponzorství si nadále budujeme pověst jedné z nejdůvěryhodnějších firem pro retailové obchodování a oceňované platformy, která klientům umožňuje obchodování na té nejvyšší úrovni. K úspěchu při dosahování špičkových výsledků v obchodování na trzích a k prosazování inovací, které vám umožní neustále zlepšovat svou hru, je zapotřebí jedinečné a vášnivé odhodlání. To je způsob myšlení, který OANDA sdílí s New York Red Bulls.”

O týmu New York Red Bulls 

New York Red Bulls je jedním z 28 týmů Major League Soccer (MLS). RBNY, jeden z deseti zakládajících klubů MLS, působí v lize od jejího založení v roce 1996. Red Bulls hrají domácí zápasy v Red Bull aréně (RBA) v Harrisonu v New Jersey. Tento trojnásobný vítěz MLS Supporters’ Shield je vlastněn rakouskou nápojovou společností Red Bull, po níž je tým pojmenován. New York Red Bulls nabízí jeden z nejlepších programů rozvoje mládežnického fotbalu v zemi, od místních fotbalových partnerství v New Yorku a New Jersey až po regionální rozvojové školy a týmy Red Bulls Academy.

O společnosti OANDA: od technologického start-upu ke globální korporaci 

Společnost OANDA byla založena v roce 1996 a byla první společností, která bezplatně sdílela údaje o směnných kurzech na internetu. O pět let později spustila platformu pro forex obchodování, která pomohla průkopnicky rozvinout obchodování s měnami na internetu. Dnes společnost OANDA Global Corporation, která zahrnuje OANDA Corporation a další dceřiné společnosti, poskytuje online obchodování s různými aktivy, měnová data a analýzy globálním retailovým a korporátním klientům a prokazuje bezkonkurenční odborné znalosti v oblasti deviz. Společnost OANDA Global Corporation, která má regulované subjekty na devíti nejaktivnějších finančních trzích na světě, se i nadále věnuje transformaci všech aspektů interakce světa s obchodováním a umožňuje klientům obchodovat s globálními tržními indexy, komoditami, cennými papíry, drahými kovy a měnami na jedné z nejrychlejších obchodních platforem na trhu.

Related News:   Pennsylvania AA-Bound Future Star Baseball Player Dies in Motorcycle Crash

Pákové obchodování s cizí měnou nebo jinými mimoburzovními produkty na marži s sebou nese vysokou míru rizika a nemusí být vhodné pro každého. Doporučujeme vám pečlivě zvážit, zda je pro vás obchodování vhodné s ohledem na vaši osobní situaci. Můžete ztratit více, než kolik jste investovali. Informace na těchto webových stránkách jsou obecné povahy. Doporučujeme vám, abyste před obchodováním vyhledali nezávislé finanční poradenství a ujistili se, že plně rozumíte souvisejícím rizikům. Obchodování prostřednictvím online platformy s sebou nese další rizika. Viz naše právní sekce.

Společnost OANDA Corporation je registrovaným obchodníkem s futures a retailovým devizovým obchodníkem u Commodity Futures Trading Commission a je členem asociace National Futures Association. Číslo: 0325821. Další informace jsou k dispozici v základním zdroji NFA.

#RaiseYourGame

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1812064/RedBulls_OANDA_OutOfStadium_Lockup_Horizontal.jpg
Foto –
https://mma.prnewswire.com/media/1812065/RedBulls_OANDA_OutOfStadium_LockUp_Vertical_Transparent.jpg
Foto –
https://mma.prnewswire.com/media/1812066/RBNY_OANDA.jpg

SOURCE OANDA

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.