RevBits pridáva SaaS pre dynamické škálovanie, flexibilné operácie a zjednodušené nasadenie Slovensko – slovenčina Slovensko – slovenčina Россия – Pусский Россия – Pусский Latin America – español Brazil – Português USA – English USA – English USA – English Česko – čeština Česko – čeština

Your News

Väčšia dostupnosť na spustenie ľubovoľného webového prehliadača v ľubovoľnom zariadení a zároveň jednoduchšia prevádzková správa, aktualizácie softvéru a správa licencií. 

MINEOLA, New York, 23. mája 2022 — Spoločnosť RevBits, ktorá zjednocuje kybernetickú bezpečnosť pre podnikové koncové body, cloudové a lokálne ekosystémy, dnes oznámila spustenie modelu platformy Cyber Intelligence Platform (CIP), ktorá sa poskytuje formou SaaS. Zákazníci si teraz môžu vybrať riešenie RevBits lokálne, v cloude alebo prostredníctvom modelu poskytovania SaaS, ktorý môže spravovať aj spoločnosť RevBits.

Platforma Cyber Intelligence Platform od spoločnosti RevBits pozostáva zo súboru najlepších produktov vo svojej triede, ktoré možno nasadiť samostatne alebo ako integrovanú a jednotnú platformu XDR:


  • Zabezpečenie koncového bodu a EDR od spoločnosti RevBits
  • Zabezpečenie e-mailu RevBits
  • Spravovanie privilegovaného prístupu RevBits
  • Zabezpečenie s nulovou dôverou RevBits
  • Technológia podvodov RevBits

„Ako vývojár softvéru pre kybernetickú bezpečnosť sa zameriavame na to, aby sme našim zákazníkom poskytovali sofistikované a komplexné riešenia na zlepšenie ich zabezpečenia,” povedal David Schiffer, generálny riaditeľ spoločnosti RevBits. „Dostupnosť nášho nového modelu SaaS umožňuje rýchlejšie nasadenie s menším množstvom zdrojov, preto je ako vysoký štandard ochrany ideálnym spôsobom, ktorý ponúkame veľkým podnikom, s dosahom na malé a stredné podniky.”

„Architektúra RevBits je o možnostiach výberu a flexibilite,” povedal Mucteba Celik, technický riaditeľ spoločnosti RevBits. „Uvedením verzie SaaS sme teraz schopní ponúknuť najlepšiu ochranu a optimálny model nasadenia pre každého zákazníka bez ohľadu na jeho veľkosť alebo požiadavky na zabezpečenie. Či už ide o štátnu inštitúciu, ktorá musí prevádzkovať všetko na mieste, nadnárodnú spoločnosť, ktorá sa presúva do cloudu, alebo malú spoločnosť s malým počtom IT pracovníkov alebo bez nich, ktorá potrebuje riadené riešenie kybernetickej bezpečnosti, pre všetkých máme riešenie.”

O spoločnosti RevBits
Spoločnosť RevBits, založená v roku 2018, je komplexnou spoločnosťou v oblasti kybernetickej bezpečnosti, ktorá je odhodlaná poskytovať svojim zákazníkom špičkovú ochranu a služby. RevBits poskytuje ochranu pred najsofistikovanejšími kybernetickými hrozbami, ktorým spoločnosti čelia, tým, že ponúka viacero pokročilých bezpečnostných nástrojov, ktoré možno spravovať prostredníctvom jednotnej bezpečnostnej platformy. Spoločnosť RevBits má hlavné sídlo v meste Mineola v štáte New York a pobočky v Princetone v štáte New Jersey, Bostone v štáte Massachusetts, Londýne (Anglicko) a Antverpách (Belgicko). Viac informácií o spoločnosti RevBits nájdete na www.revbits.com/aboutrevbits

Kontakt: Neal Hesterberg, The Daily Caller News Foundation 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1222447/revbits_logo__002.jpg

SOURCE RevBits LLC

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.