Spoločnosť RevBits získala niekoľko ocenení Global InfoSec Awards na konferencii RSA 2022 USA – English France – Français France – Français Polska – Polski Polska – Polski

Your News
  • Ocenenie 2022 Global InfoSec Award – spoločnosť roka novej generácie/spoločnosť roka v oblasti produktov zabezpečenia 
  • Ocenenie 2022 Global InfoSec Award – najlepší produkt/zabezpečenie koncových bodov 
    • RevBits Zabezpečenie koncových bodov
  • Ocenenie 2022 Global InfoSec Award – žiadaná spoločnosť/rozšírená detekcia a reakcia (XDR) 
    • Platforma virtuálnej inteligencie RevBits
  • Ocenenie Global InfoSec Award 2022 – najinovatívnejšie riešenie/spravovanie privilegovaného prístupu (PAM) 
    • Spravovanie privilegovaného prístupu RevBits
  • Cena Global InfoSec Award za rok 2022 – špičkové riešenie/model s nulovou dôverou 
    • Sieť s modelom s nulovou dôverou RevBits

„Sme nadšení, že sme získali niekoľko najprestížnejších a najžiadanejších ocenení v oblasti kybernetickej bezpečnosti od časopisu Cyber Defense Magazine, nezávislého poskytovateľa správ a informácií o kybernetickej bezpečnosti. V takejto konkurencii a s najlepšími porotcami, ktorí sú poprednými odborníkmi na informačnú bezpečnosť z celého sveta, nemôžeme byť spokojnejší, povedal David Schiffer, generálny riaditeľ spoločnosti RevBits. Slogan našej spoločnosti používaný v našich reklamách je „Sen každého CISO”. Získanie týchto piatich ocenení, štyroch za produkty a jedného pre našu spoločnosť, je naozaj „snom každého generálneho riaditeľa”.

„RevBits stelesňuje tri hlavné vlastnosti, ktoré porotcovia hľadajú, aby určili víťaza. Pochopenie hrozieb zajtrajška už dnes, poskytovanie lacných riešení a inovácie neočakávanými spôsobmi, ktoré môžu pomôcť zmierniť kybernetické riziko, aby organizácie získali náskok pred ďalším útokom,” povedal Gary S. Miliefsky, vydavateľ Cyber Defense Magazine.

O spoločnosti RevBits


Spoločnosť RevBits, založená v roku 2018, je komplexnou spoločnosťou v oblasti kybernetickej bezpečnosti, ktorá je odhodlaná poskytovať svojim zákazníkom špičkovú ochranu a služby. Vďaka ponuke viacerých pokročilých produktov na zabezpečenie, ktoré možno spravovať prostredníctvom jednotnej bezpečnostnej platformy, poskytuje spoločnosť RevBits ochranu proti najsofistikovanejším kybernetickým hrozbám, ktorým spoločnosti čelia. Spoločnosť RevBits má hlavné sídlo v meste Mineola v štáte New York a pobočky v Princetone v štáte New Jersey, Bostone v štáte Massachusetts, Londýne (Anglicko) a Antverpách (Belgicko). Viac informácií o spoločnosti RevBits nájdete na www.revbits.com/aboutrevbits.

O časopise Cyber Defense

Cyber Defense Magazine je hlavným zdrojom správ a informácií o kybernetickej bezpečnosti pre pracovníkov v oblasti informačnej bezpečnosti v podnikoch a štátnej správe. Viac sa o nás dozviete na stránkach https://www.cyberdefensemagazine.com.

Kontakt pre médiá: The Daily Caller News Foundation

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1832807/Winner_s_Badge_RevBits.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1222447/revbits_logo__002.jpg 

SOURCE RevBits LLC

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.