SPOLOČNOSŤ MYLE VAPE ZÍSKALA NA UDEĽOVANÍ CIEN VAPOUROUND SLÁVNE OCENENIE „LÍDER V ODVETVÍ” Slovensko – slovenčina Slovensko – slovenčina USA – English USA – English USA – English Latin America – español USA – English USA – English USA – English Brazil – Português USA – English USA – English USA – English Slovensko – slovenčina Slovensko – slovenčina

Your News

RIDGEFIELD, New Jersey, 13. júna 2022 — MYLE Vape, globálna značka, ktorú spotrebitelia poznajú a ktorej dôverujú, získala počas uplynulého víkendu ocenenie „Líder v odvetví” na udeľovaní cien Vapouround Awards v britskom Birminghame.

Od svojho vzniku v roku 2015 spoločnosť MYLE usilovne pracuje na vytvorení dôveryhodnej globálnej značky, ktorá neustále inovuje, rýchlo reaguje na škodlivé a nebezpečné napodobeniny na trhu, berie vážne vaping neplnoletých tým, že vytvára a monitoruje ochranné opatrenia, aby zabránila neplnoletým spotrebiteľom v nákupe, výrazne investuje do výskumu a vývoja, aby zostala na vrchole nových technológií, a je jednou z mála značiek elektronických cigariet v USA, ktorá má schválenú PMTA pre dva vape pod produkty: Gold Leaf a Blue Leaf Tobacco.

„Spoločnosť MYLE je poctená tým, že je považovaná za lídra v odvetví, ktoré je vysoko konkurenčné a hrdé na inovácie a zmeny. Od prvého dňa bolo mojím cieľom pri vytváraní MYLE vytvoriť bezpečnú alternatívu k zápalným cigaretám a toto ocenenie predstavuje všetko, na čom som pracoval posledných 7 rokov na počesť mojej matky, ktorá zomrela na rakovinu pľúc,” tvrdí Ariel Gorelik, spoluzakladateľ a výkonný riaditeľ. 


Spoločnosť MYLE minulý týždeň na výstave Vapouround predstavila nové zariadenie MICRO Bar, špecifické pre Spojené kráľovstvo. Ide o malé, kompaktné a elegantné zariadenie, ktoré sa môže pochváliť malou 2 ml nádobkou, ktorá napriek malému objmeu dokáže vyprodukovať 800 šlukov, a je vybavené sieťovou cievkou, ktorá stabilizuje prívod chuti aj arómy a zároveň zlepšuje výkon zariadenia a poskytuje maximálnu produkciu pary.

MYLE Vape, globálna spoločnosť pôsobiaca v oblasti elektronických cigariet, založená v roku 2015, bola vytvorená s cieľom poskytnúť bezpečnú a žiaducu alternatívu k zápalným cigaretám, ktorá je pre spotrebiteľa príjemná z hľadiska jednoduchého používania, prispôsobenia a trvanlivosti.

Desaťročia skúseností v odvetví, ktoré výkonný tím prináša do spoločnosti MYLE Vape, v kombinácii s prvotriednym výrobným tímom a rozpočtom na výskum a vývoj, ktorý od založenia spoločnosti MYLE Vape neustále rastie, umožnili vytvoriť svetovo uznávaný dizajn a technologické inovácie. Spoločnosť MYLE Vape vyrába jednorazové výrobky, ďalšie pod systémy, nabíjacie zariadenia a príslušenstvo pre elektronické cigarety, ktoré sú celosvetovo distribuované mimo Spojených štátov.

Kontaktné informácie
Myle Vape
Robert Dietsche
generálny riaditeľ
844-777-6953 
The Daily Caller News Foundation

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1836832/VM_Awards_BEST_INDUSTRY_LEADER_WINNER__1_Logo.jpg

SOURCE MYLE

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.