Produkt RevBits Endpoint Security vyhráva ocenenie Fortress Cybersecurity Award 2022 za riešenia detekcie koncových bodov Slovensko – slovenčina Slovensko – slovenčina España – español España – español Brazil – Português France – Français France – Français Deutschland – Deutsch Deutschland – Deutsch Polska – Polski Polska – Polski Россия – Pусский Россия – Pусский

Your News

Spoločnosť RevBits sa teší, že bola ocenená v nasledujúcich kategóriách:

  • Cena Fortress Cybersecurity Award za rok 2022 – produkt alebo služby/detekcia koncových bodov 
    • RevBits Endpoint Security
  • Cena Fortress Cybersecurity – vyhodnotená ako finalista 
    • RevBits Privileged Access Management (Spravovanie privilegovaného prístupu)

„Ako vývojár softvéru pre kybernetickú bezpečnosť sa zameriavame na to, aby sme našim zákazníkom poskytovali sofistikované a komplexné riešenia, ktoré zlepšujú ich zabezpečenie,” povedal David Schiffer, generálny riaditeľ spoločnosti RevBits. „Ocenenie za naše riešenie Endpoint Security a uznanie od Fortress za náš produkt Privileged Access Management je veľmi hodnotné. Vďaka úsiliu našich vývojárskych tímov a technologickej mape, ktorú vedie náš technický riaditeľ Mucteba Celik, budeme naďalej zlepšovať naše riešenia, aby sme našim zákazníkom poskytovali špičkovú detekciu, blokovanie, reakciu na hrozby a kontrolu.”

„Endpoint Security (EPS) je kľúčovým produktom nášho balíka podnikových riešení,” povedal Mucteba Celik, technický riaditeľ. „Trh PAM je konkurencieschopný a získať uznanie od spoločnosti Fortress je veľká česť. „Naše úsilie o rozvoj v oblasti EPS sa sústredilo na vybudovanie 100 % detekčnej schopnosti s nulovým hlásením falošne pozitívnych výsledkov. Urobili sme veľké pokroky pri vytváraní najschopnejšieho dostupného riešenia zabezpečenia, detekcie a odozvy koncových bodov. Vyvinuli sme napríklad technológiu anti-rootkit, ktorá chráni pred útokmi škodlivého softvéru na úrovni zdroja, ktorej bol udelený americký patent.”


O spoločnosti RevBits

Spoločnosť RevBits, založená v roku 2018, je komplexnou spoločnosťou v oblasti kybernetickej bezpečnosti, ktorá je odhodlaná poskytovať svojim zákazníkom špičkovú ochranu a služby. Vďaka ponuke viacerých pokročilých produktov na zabezpečenie, ktoré možno spravovať prostredníctvom jednotnej bezpečnostnej platformy, poskytuje spoločnosť RevBits ochranu proti najsofistikovanejším kybernetickým hrozbám, ktorým spoločnosti čelia. Spoločnosť RevBits má hlavné sídlo v meste Mineola v štáte New York a pobočky v Princetone v štáte New Jersey, Bostone v štáte Massachusetts, Londýne (Anglicko) a Antverpách (Belgicko). Viac informácií o spoločnosti RevBits nájdete na www.revbits.com/aboutrevbits.

Kontakt pre médiá: The Daily Caller News Foundation

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1831967/FortressCyberSecurityAward_2022.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1222447/revbits_logo__002.jpg

SOURCE RevBits LLC

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.