RevBits Endpoint Security získává ocenění Fortress Cybersecurity Award 2022 za detekci hrozeb v koncových bodech Brazil – Português Deutschland – Deutsch USA – English USA – English USA – English

Your News

Společnost RevBits byla oceněna v následujících kategoriích:

  • 2022 Fortress Cybersecurity Award – Produkt nebo služba / Detekce hrozeb v koncových bodech 
    • Zabezpečení koncových bodů RevBits Endpoint Security
  • 2022 Fortress Cybersecurity – finalista 
    • Správa přístupových práv RevBits Privileged Access Management

„Jako vývojáři softwaru pro kybernetickou bezpečnost se zaměřujeme na to, abychom zákazníkům poskytovali sofistikovaná a robustní řešení, která zlepší jejich bezpečnostní situaci,” řekl generální ředitel společnosti RevBits David Schiffer. „Vítězství našeho zabezpečení koncových bodů a ocenění naší správy přístupových práv jako finalisty nás velice těší. Prostřednictvím úsilí našich vývojových týmů a technologického plánu řízeného naším technickým ředitelem Muctebou Celikem hodláme naše produkty dále rozvíjet a poskytovat zákazníkům vynikající detekci, blokování, zmírňující reakce a kontrolu hrozeb.”

„Zabezpečení koncových bodů (Endpoint Security, EPS) patří ke klíčovým produktům naší sady podnikových řešení,” říká technický ředitel RevBits Mucteba Celik. „Trh EPS je vysoce konkurenční a získat ocenění Fortress je pro nás velkou ctí. Při vývoji EPS jsme se soustředili na dosažení 100% spolehlivé detekční schopnosti s nulovým počtem falešně pozitivních hlášení. V budování nejvýkonnějšího dostupného řešení pro zabezpečení koncových bodů, detekci hrozeb a reakci jsme již dosáhli velkých pokroků. Vyvinuli jsme například technologii anti-rootkit, která chrání před útoky malwaru na úrovni jádra a která již získala patent v USA.”

Related News:   New Restaurant Joins Brick Township's Business Tax Relief Program

O společnosti RevBits


Společnost zajišťující komplexní kybernetickou bezpečnost RevBits byla založena v roce 2018 s cílem poskytovat svým zákazníkům špičkovou ochranu a služby. RevBits nabízí několik pokročilých bezpečnostních nástrojů, které lze spravovat prostřednictvím jednotné bezpečnostní platformy, a poskytuje tak ochranu před nejsložitějšími kybernetickými hrozbami, kterým společnosti čelí. Společnost RevBits sídlí v Mineole ve státě New York a má pobočky v USA (Princeton ve státě New Jersey, Boston ve státě Massachusetts), Anglii (Londýn) a Belgii (Antverpy). Další informace o společnosti RevBits najdete na adrese www.revbits.com/aboutrevbits.


Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1831967/FortressCyberSecurityAward_2022.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1222447/revbits_logo__002.jpg

SOURCE RevBits LLC

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.