V DOBĚ VYSOKÉ INFLACE A HROZÍCÍHO NEDOSTATKU POTRAVIN SPOLEČNOST GOYA OBNOVUJE SVŮJ ZÁVAZEK DAROVAT 140 000 KILOGRAMŮ JÍDLA CHARITÁM KATOLICKÉ CÍRKVE V NEW YORKU Česko – čeština Česko – čeština USA – English Latin America – español España – español España – español USA – English USA – English USA – English

Your News

„V době krize, inflace a hrozícího nedostatku potravin se společnost Goya odvážně a neúnavně snaží poskytovat výživné potraviny lidem v nouzi po celých Spojených státech i na celém světě.  Jsme vděční, že máme svou práci a důvod každé ráno vstávat, abychom dělali svět lepším místem pro naši víru, rodiny a celý národ.  Proto jsme hrdí na to, že můžeme během celého roku, a zejména v tomto svátečním období, darovat plody naší práce rodinám v nouzi, kterým pomáhá katolická charita,” řekl Bob Unanue, prezident a generální ředitel společnosti Goya Foods.

Několik posledních let mělo zničující dopad na zdraví a ekonomické zabezpečení rodin v nejzranitelnějších komunitách New Yorku.  Společnost Goya podporuje program Catholic Charities/ Feeding our Neighbors již šest let a darovala lidem v New Yorku celkem více než 820.000 kilogramů potravin. 

Chcete-li se dozvědět více o programu Goya Gives, navštivte: www.goya.com


O společnosti Goya Foods

Společnost Goya Foods, Inc. byla založena v roce 1936 a je největší americkou potravinářskou společností s hispánskými vlastníky, která se prosadila jako lídr v oblasti latinskoamerických potravin a koření. Společnost Goya vyrábí, balí a distribuuje více než 2500 vysoce kvalitních potravinářských výrobků ze Španělska, Karibiku, Mexika, Střední a Jižní Ameriky. Výrobky Goya mají své kořeny v kulinářských tradicích hispánských komunit po celém světě.  Kombinace autentických surovin, výrazného koření a jednoduché přípravy dělá z výrobků Goya ideální pokrm pro každého člena rodiny.  Další informace o společnosti Goya Foods naleznete na www.goya.com. 

Kontakt pro média: Natalie Maniscalco, The Daily Caller News Foundation, 1-845-659-6506

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1797318/Goya_Foods_Donations.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1153368/GOYA_Logo.jpg 

   

SOURCE Goya Foods, Inc.

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.