Novým prezidentem a generálním ředitelem společnosti ETS byl jmenován Amit Sevak Česko – čeština Česko – čeština Latin America – español Polska – Polski Polska – Polski España – español España – español Slovensko – slovenčina Slovensko – slovenčina Россия – Pусский Россия – Pусский Brazil – Português

Your News

Sevak v minulosti zastával vedoucí funkce v mnoha zemích světa, mimo jiné na University of Europe v Madridu, International University & Colleges (INTI) v Kuala Lumpuru a na Universidad Tecnológica de México (UNITEC) v Mexico City. Působil také v mnoha neziskových organizacích, včetně Cambiar Education, CitiBridge a Education Design Lab. V poslední době poskytoval ve společnosti Mindset Global koučink a kapitál začínajícím firmám v oblasti vzdělávacích technologií z celého světa.

„Vždy jsem věřil v ohromnou sílu vzdělávání, kterou poslání ETS ztělesňuje,” říká Sevak. „Je mi ctí stát se součástí rodiny ETS a podpořit její mimořádně důležité poslání, kterým je zpřístupňování vzdělávacích příležitostí milionům lidí na celém světě.”

Sevak nahradí Walta MacDonalda, který funkci prezidenta a generálního ředitele zastával od roku 2014.


„Walt MacDonald byl neuvěřitelně efektivním lídrem, který vždy kladl poslání ETS na první místo v zájmu maximálního benefitu pro všechny studující,” řekl Sine. „Zanechává za sebou odkaz 38 let s ETS, během nichž mělo jeho vedení nezměrný vliv na mnoho členů rodiny ETS i osob mimo ni.”

Amit Sevak se své nové funkce v ETS ujme 15. června 2022.

O společnosti ETS

Společnost ETS podporuje kvalitu a rovnost ve vzdělávání lidí na celém světě prostřednictvím testů založených na důsledném výzkumu. ETS pomáhá jednotlivcům, vzdělávacím institucím a vládním agenturám poskytováním individualizovaných řešení pro certifikaci učitelů, výuku anglického jazyka a základní, střední a pomaturitní vzdělávání. Dále provádí výzkum, analýzy a studie politik v oblasti vzdělávání. ETS, založená jako nezisková organizace v roce 1947, vyvíjí, spravuje a hodnotí více než 50 milionů testů ročně – včetně testů TOEFL® a TOEIC®, testů GRE® a hodnocení The Praxis Series® – ve více než 180 zemích, na více než 9000 místech po celém světě.

www.ets.org 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1774186/Amit_Sevak.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/562926/Educational_Testing_Service_Logo.jpg

 

 

SOURCE ETS

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.