SPOLEČNOST MYLE VAPE ZÍSKALA NA UDÍLENÍ CEN VAPOUROUND AWARDS VÝZNAMNÉ OCENĚNÍ OBOROVÉHO LÍDRA Česko – čeština Česko – čeština Brazil – Português USA – English USA – English USA – English Latin America – español USA – English USA – English USA – English Deutschland – Deutsch Deutschland – Deutsch Slovensko – slovenčina Slovensko – slovenčina

Your News

RIDGEFIELD, New Jersey, 13. června 2022 — Společnost MYLE Vape, globální značka, kterou spotřebitelé znají a které důvěřují, získala o uplynulém víkendu v Birminghamu ve Velké Británii ocenění „Industry Leader”.

Od svého založení v roce 2015 MYLE usilovně pracuje na budování spolehlivé globální značky, která neustále inovuje, rychle reaguje na škodlivé a nebezpečné napodobeniny na trhu, bere vážně vaping nezletilých zaváděním a kontrolou ochranných opatření, která mají za úkol zabránit nezletilým spotřebitelům v nákupu, investuje velké prostředky do výzkumu a vývoje, aby zůstala na špičce nových technologií a je jednou z mála vape značek v USA, která získala schválení PMTA pro své dva vape pody: tabáky Gold Leaf a Blue Leaf.

„Společnosti MYLE je ctí být považována za lídra v oboru, který je vysoce konkurenční a zakládá si na zavádění inovací a změn. Od prvního dne bylo mým cílem vytvořit bezpečnou alternativu klasických cigaret a toto ocenění je proto ztělesněním veškerého úsilí, které jsem na naplnění tohoto cíle na památku své matky, která zemřela na rakovinu plic, v uplynulých sedmi letech vynaložil,” prohlašuje Ariel Gorelik, spoluzakladatel a výkonný ředitel této společnosti. 


Společnost MYLE minulý týden na veletrhu Vapouround představila nové zařízení MICRO Bar, určené konkrétně pro Velkou Británii. Jedná se o malé, kompaktní a elegantní zařízení, které se může pochlubit malou nádržkou o objemu 2 ml, ze které je nicméně přesto schopno vyprodukovat 800 šluků a je vybaveno síťovou spirálkou, která stabilizuje zprostředkovanou chuť i vůni a zároveň zlepšuje výkon celého zařízení a zajišťuje tvorbu maximálního množství páry.

MYLE Vape, globální vape společnost založená v roce 2015, byla vytvořena s cílem poskytnout bezpečnou a spotřebitelsky zajímavou alternativu ke klasickým cigaretám, která je pro spotřebitele příjemná po stránce jednoduchosti používání, možností přizpůsobení a také životnosti.

Desítky let zkušeností v tomto oboru, kterými disponuje tým vedení společnosti MYLE, v kombinaci se špičkovým výrobním týmem a významným rozpočtem na výzkum a vývoj, který od založení společnosti MYLE Vape neustále narůstá, umožnily vzniknout výrobkům s celosvětově uznávaným designem a vybaveným technologickými inovacemi. Společnost MYLE Vape vyrábí jednorázová zařízení, přídavné pod systémy, dobíjecí zařízení a příslušenství pro vape, které jsou distribuovány nejen ve Spojených státech, ale i po celém světě.

Kontaktní údaje
Myle Vape
Robert Dietsche
Generální ředitel
844-777-6953 
The Daily Caller News Foundation

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1836832/VM_Awards_BEST_INDUSTRY_LEADER_WINNER__1_Logo.jpg 

SOURCE MYLE

You appear to be using an ad blocker

Shore News Network is a free website that does not use paywalls or charge for access to original, breaking news content. In order to provide this free service, we rely on advertisements. Please support our journalism by disabling your ad blocker for this website.